ΕΟΠΤ ΒΣΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΒΗΜΑΤΙΣΜΩΝ-ΣΚΙΑΜΑΧΙΑΣ-ΚΡΟΥΣΕΩΝ

Κοπή πίτας 2014 στον ΠύργοΤο Πολιτιστικό Αθλητικό Ερασιτεχνικό Σωματείο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - “ΦΟΙΝΙΚΑΣ” που ιδρύθηκε στο Πύργο Ηλείας το Μάρτιο του 1995, πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της πίτας για το 2014.

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 στις 8 το βράδυ στη λέσχη του Συλλόγου στο Πύργο, ολοκληρώθηκε η ετήσια γιορτή σε μια εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους αθλητών, αθλητριών και φίλων.

Την κοπή της βασιλόπιτας, ανέλαβαν οι υπεύθυνοι των τμημάτων του Φοίνικα, Δάσκαλος Καπατσούλιας Παναγιώτης – Σι Μιάο Γιν [κιν.: shìmiàoyīn 释妙音 - 5ο Ντουάν Ουέϊ Μέσου Επιπέδου] και Δάσκαλος Αλτάνης Θεόδωρος - Σι Μιάο Τζου [κιν.: shìmiàojù 释妙钜 - 4ο Ντουάν Ουέϊ Μέσου Επιπέδου], οι οποίοι από κοινού ευχήθηκαν υγεία, ευτυχία και καλή πρόοδο σε όλους τους παρευρισκομένους.

Τυχερός της βραδιάς που έτυχε το φλουρί της πίτας, ήταν ο Αθλητής Κωνσταντόπουλος Γιώργος, που κέρδισε και το συνοδευτικό δώρο ένα κυρτό σπαθί. Περισσότερα για τις δραστηριότητες του Συλλόγου εδώ: [http://www.shaolin-pyrgos.gr]


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια