ΕΟΠΤ ΒΣΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΒΗΜΑΤΙΣΜΩΝ-ΣΚΙΑΜΑΧΙΑΣ-ΚΡΟΥΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 3ο Διεθνές Φεστιβάλ ΜΥΓΔΟΝΙΑ



Ανακοινώθηκε και επίσημα το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών ΜΥΓΔΟΝΙΑ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 (17.00μ.μ.) και την Κυριακή 23 (9.00π.μ.) Νοεμβρίου 2014 στο αθλητικό κέντρο Λαγυνών του Δήμου Λαγκαδά, σε συνεργασία με την ομοσπονδία μας, τον Α.Σ.Γ.Α.Γ.Σ.Κ. Μυγδονία και το Δήμο Λαγκαδά.

Θα πραγματοποιηθούν:

1.Κινέζικες- γιαπωνέζικες- κορεάτικες φόρμες στις οποίες οι αθλητές θα είναι χωρισμένοι κατά κατηγορίες σε μαλακά και σκληρά στυλ.

2.Τεχνικές αυτοάμυνας (ξεχωριστή κατηγορία όπλων) ίδιου φύλου ή μεμειγμένη και εκπαιδευτών. θα εκτελούν 2 τεχνικές (από επίθεση γροθιά ή κλωτσιά ή λαβή) με 1 εκτέλεση μόνο στο γρήγορο. Ακροβατικές ασκήσεις δεν επιτρέπονται. ΠΡΟΣΟΧΗ τα όπλα των συμμετεχόντων θα είναι εκπαιδευτικά και όχι πραγματικά.

3.Σκιαμαχία στην οποία εκτελεί ο αθλητής γροθιές και λακτίσματα στον αέρα. [Μέγιστη χρονική διάρκεια 1 λεπτό].

4.Στοχομαχία στην οποία εκτελεί ο αθλητής χτυπήματα με γροθιές και λακτίσματα σε στόχους του προπονητή ή συναθλητή του. [Μέγιστη χρονική διάρκεια 1 λεπτό].

5.Αγώνες Ημιεπαφής. [Νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει 3 πόντους ή λήξει ο χρόνος].

6.Αγώνες ελαφράς επαφής [Ο αγώνας θα είναι 2 γύροι του 1 λεπτού για τους ενήλικες και νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει τους 2 γύρους].

7.Αγώνες πλήρης επαφής α) full β) low γ) αγκώνες γόνατα [Ο αγώνας θα είναι 3 γύροι του 1 λεπτού για τους ενήλικες και νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει τους 2 γύρους.

8.Αγώνες μικτής μάχης (mixed fight) ελαφράς και πλήρης μορφής, μάχης ρίψεων & κλειδωμάτων (grab fight) ελαφράς και πλήρης μορφής και χτυπημάτων των & ριψεων (striκe fight).

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές πρέπει απαραιτήτως να έχουν δελτίο της ΕΟΠΤ ή οιασδήποτε Ελληνικής Ομοσπονδίας και να έχουν βεβαίωση γιατρού ότι είναι υγιείς. Οι προπονητές να συμπληρώσουν τις υπεύθυνες δηλώσεις καθώς και οι αθλητές που αγωνίζονται σε πλήρη επαφής αγωνίσματα.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια