ΕΟΠΤ ΒΣΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΒΗΜΑΤΙΣΜΩΝ-ΣΚΙΑΜΑΧΙΑΣ-ΚΡΟΥΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 6° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ & 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑ


Ανακοινώθηκε και επίσημα το 2° διεθνές & 6° Πανελλήνιο Κύπελλο πολεμικών τεχνών που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 (17.00μ.μ.) και την Κυριακή 24 (9.00π.μ.) Νοεμβρίου 2013 στο αθλητικό κέντρο Λαγυνών του Δήμου Λαγκαδά, σε συνεργασία με την ομοσπονδία μας, τον Α.Σ.Γ.Α.Γ.Σ.Κ. Μυγδονία και το Δήμο Λαγκαδά.

Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν είναι:

1.Κινέζικες- γιαπωνέζικες- κορεάτικες φόρμες στις οποίες οι αθλητές θα είναι χωρισμένοι κατά κατηγορίες σε μαλακά και σκληρά στυλ.

2.Τεχνικές αυτοάμυνας (ξεχωριστή κατηγορία όπλων) ίδιου φύλου ή μεμειγμένη και εκπαιδευτών. θα εκτελούν 2 τεχνικές (από επίθεση γροθιά ή κλωτσιά ή λαβή) με 1 εκτέλεση μόνο στο γρήγορο. Ακροβατικές ασκήσεις δεν επιτρέπονται. προσοχή τα όπλα των συμμετεχόντων θα είναι εκπαιδευτικά και όχι πραγματικά.

3.Σκιαμαχία στην οποία εκτελεί ο αθλητής γροθιές και λακτίσματα στον αέρα. [Μέγιστη χρονική διάρκεια 1 λεπτό].

4.Στοχομαχία στην οποία εκτελεί ο αθλητής χτυπήματα με γροθιές και λακτίσματα σε στόχους του προπονητή ή συναθλητή του. [Μέγιστη χρονική διάρκεια 1 λεπτό].

5.Αγώνες Ημιεπαφής. [Νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει 3 πόντους ή λήξει ο χρόνος].

6.Αγώνες ελαφράς επαφής [Ο αγώνας θα είναι 2 γύροι του 1 λεπτού για τους ενήλικες και νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει τους 2 γύρους].

7.Αγώνες πλήρης επαφής α) full β) low γ) αγκώνες γόνατα [Ο αγώνας θα είναι 3 γύροι του 1 λεπτού για τους ενήλικες και νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει τους 2 γύρους.

8.Αγώνες μικτής μάχης (mixed fight) ελαφράς και πλήρης μορφής, μάχης ρίψεων & κλειδωμάτων (grab fight) ελαφράς και πλήρης μορφής και χτυπημάτων των & ριψεων (striκe fight).

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου ώρα 11.00 π.μ. θα διεξαχθεί σεμινάριο των κανονισμών, κριτών, διαιτητών, γραμματείας με ελεύθερη είσοδο στον Α.Σ.Γ.Α. Γου Σου Κουάν (Λεχόβου 4- Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη).

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές πρέπει απαραιτήτως να έχουν δελτίο της ΕΟΠΤ ή οιασδήποτε Ελληνικής Ομοσπονδίας και να έχουν βεβαίωση γιατρού ότι είναι υγιείς. Οι προπονητές να συμπληρώσουν τις υπεύθυνες δηλώσεις καθώς και οι αθλητές που αγωνίζονται σε πλήρη επαφής αγωνίσματα.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια