ΕΟΠΤ ΒΣΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΒΗΜΑΤΙΣΜΩΝ-ΣΚΙΑΜΑΧΙΑΣ-ΚΡΟΥΣΕΩΝ

Επιτυχής Ημερίδα Ε.Ο.Π.Τ.


Ημερίδα για τα νομικά, φορολογικά και λειτουργικά θέματα των συλλόγων και μελών της πραγματοποίησε η Ελληνική Ομοσπονία Πολεμικών Τεχνών την Κυριακή 4 Μαίου 2014 στις 7μ.μ. στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών σχετικά με νομικά, φορολογικά και λειτουργικά θέματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία και τη βιωσιμότητα των συλλόγων που είναι μέλη της Ομοσπονδίας.

Η ενημέρωση είχε αποδέκτες, όλα τα σωματεία των πολεμικών τεχνών, τους προπονητές και τους αθλητές. Εισηγητής ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.) κ. Θωμάς Σμιάρης, με τον νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Τσανγκαλίδη.

Επίσημος καλεσμένος της ημερίδας ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού και υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές κ. Βασίλης Ανατολίτης.

“Η κρίση γεννάει πολλά προβλήματα και όλοι μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίζουμε. Η εισήγηση αυτή έγινε προκειμένου να ενημερωθούμε όλοι, τα σωματεία, οι προπονητές και οι αθλητές, για το πως πρέπει να δρούμε σε θέματα νομικά, φορολογικά αλλά και λειτουργικά, ώστε να μπορούμε να είμαστε σε θέση, να αντιμετωπίζουμε και να ξεπερνάμε τα προβλήματα που προκύπτουν.

Απο πλευράς της Περιφέρειας, είχαμε κοντά μας τον περιφερειακό σύμβουλο και αρμόδιο στα θέματα αθλητισμού κ. Ανατολίτη, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας, άκουσε τα προβλήματα μας και εξέφρασε την στήριξη του. Επίσης μας υποσχέθηκε σύντομα να προγραμματίσουμε μια νέα συνάντηση στην οποία θα συζητήσουμε ζητήματα φλέγοντα που αφορούν την Ομοσπονδία μας”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια