ΕΟΠΤ ΒΣΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΒΗΜΑΤΙΣΜΩΝ-ΣΚΙΑΜΑΧΙΑΣ-ΚΡΟΥΣΕΩΝ

Χαιρετισμός Προέδρου ΕΟΠΤ



Απολογισμός της χρονιάς που πέρασε:

1. Οι διοργανώσεις μας έχουν πάντοτε την τιμητική τους με επιτυχίες, με θέαμα και ψυχαγωγία. Ειδικά η καθιέρωση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στις Σέρρες το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία για πρώτη χρονιά που διοργανώθηκε.

2. Εγγραφές –συνεργασίες νέων μελών-συλλόγων στην δύναμη της ΕΟΠΤ.

3. Διοργάνωση σεμιναρίων κριτών-διατητών-γραμματείας-προπονητών με σκοπό την αναβάθμιση των γνώσεων σε αγωνιστικό, προπονητικό και τεχνικό επίπεδο.

4. Διοργάνωση σεμιναρίων προς ενημέρωση σε νομικά, αθλητικά και φορολογικά θέματα των συλλόγων και των προπονητών.

5. Η δημιουργία του σχολείου συνοδών ασφαλείας (ESCORT SECURITY V.I.P. CLOSE PROTECTION TEAM) ήταν άριστη προσθήκη σε γνώσεις και εμπειρία σε θέματα φύλαξης και αυτοπροστασίας το οποίο πραγματοποίησε στα 2 χρόνια της δημιουργία του, 9 σχολές V.I.P. και 15 σεμινάρια γνώσεων και εμπειριών (συλλήψεων-έλεγχος αγνώστου-έλεγχος αγνώστου οχήματος- ευπαθών στόχων- κτηριακών εγκατάστασεων-πληροφοριών-παρακολούθησης –αντιπαρακολούθησης-χημικού πολέμου). Τα οποία παρακολουθούν ενδιαφερόμενοι από όλο τον ελλαδικό χώρο. Οι άριστοι συνεργάτες συνεχίζουν θετικότατα το έργο τους , άξιοι προς μίμηση.

6. Το γραφείο νομικών και φορολογικών θεμάτων αποκλειστικά για συλλόγους είχε μεγάλη ανταπόκριση, σε ένα τομέα που υπήρχε άγνοια στο μεγαλύτερο μέρος του.

7. Έπίσης να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Παύλου Μελά, τον Δήμο Λαγκαδά και τον Δήμο Σερρών, για την άριστη συνεργασία και υποστήριξη. Την Ελληνική ομοσπονδία Παγκρατίου Αθήματος, την Αθλητική Ομοσπονδία Ταεκβοντό Ελλάδος, την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν και το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν, για την συνεργασία.

Η πορεία μας θα συνεχιστεί σταθερά και ευχόμαστε σε όλους υγεία με πολλές επιτυχίες.

Καλή επιτυχία, με φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια