ΕΟΠΤ ΒΣΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΒΗΜΑΤΙΣΜΩΝ-ΣΚΙΑΜΑΧΙΑΣ-ΚΡΟΥΣΕΩΝ

1o Open beach fighting Ήφαιστος


Το Σάββατο 01-06-2013 έγινε το πρώτο open beach fighting Νοτίου Ελλάδος ''Ήφαιστος'' στην παραλία Κιάτου Κορινθίας, με υπεύθυνο διοργάνωσης τον Α.Σ.''Ήφαιστος'' Κιάτου με προπονητή τον σένσει Ελευθέριο Λιάκο, υπο την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ. και την υποστήριξη του Δήμου Σικυώνιων.

Παρόλο που ένα τέτοιο γεγονός συνέβαινε για πρώτη φορά στην περιοχή, οι συμμετοχές έφτασαν σχεδόν τις 150 ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Το πρωτάθλημα άρχισε στις 18:00 μ.μ. με την παρουσίαση των συλλόγων και με παρουσίαση - επίδειξη ''κάτα'' από τους αθλητές του Α.Σ. ''Ήφαιστος'', καθώς και από αθλητές άλλων συλλόγων.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 18:30 και λόγω της άρτιας οργάνωσης, στις 21:00 όλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η βροχή που έπιασε στις 19:30 δεν πτόησε κανέναν από τους διοργανωτές, αθλητές ή προπονητές, αλλά ούτε και τους θεατές οι οποίοι, εντυπωσιασμένοι από το θέαμα, παρέμειναν στις θέσεις τους.

Οι σύλλογοι που έλαβαν μέρος ήταν οι εξής:

Α.Σ. ''Ολύμπιο'' Ξυλόκαστρου – Νεμέας, Α.Σ. ''Πολυνίκης'' Πάτρας, Σχολή Μ.Μ.Α. Κορίνθου, Α.Σ. ''Στράτων'' Αιγίου,''Ξανθάκειος" Ακαδημία πολεμικών τεχνών Αμφιάλης, Α.Σ.''Άρτεμις'' Λεχαινών,' 'legends gym'' Βραχατίου, σχολή karate ''asahi'' Κορίνθου, Α.Σ. ''Σαολίν'' Ναυπλίου,"Εξωραϊστικός" σύλλογος Ίσθμιας - Λουτρακίου και ο διοργανωτής Α.Σ.''Ήφαιστος'' Κιάτου.

Στο τέλος, τιμήθηκαν από τον προπονητή του Α.Σ. ''Ήφαιστος'', σένσει Ελευθέριο Λιάκο, ο δήμαρχος Σικυώνιων κύριος Σπύρος Σταματόπουλος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιάτου κύριος Γιάννης Λεονάρδος και ο αντιπρόεδρος κύριος Μάριος Σταματάκης, για την συνεχή βοήθεια και στήριξή τους πριν αλλά και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια